Der er mange steder at stå på rulleskøjter i dette land

21 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Danmark er noget af et cykelland, fordi det er fladt, og så er der ikke langt mellem de forskellige steder, så man kan nemt cykle fra det ene sted til det næste.

Derfor er der også gjort mange tiltag for at gøre det lettere for folk at komme til at cykle landet over, og hvem ejer da ikke en cykel?

Men med tiden er der også kommet flere anordninger til, som der har hjul – med og uden en motor – som der måske ikke alle gør sig godt inde på kørebanen.

Man har sådan noget som (el)løbehjul, segways, og så er rulleskøjter gået hen og blevet populære igen, hvor man både kan få nogle til dem, som der dyrker det på et eliteplan, mens man også kan få det til hobbyplan.

rulleskøjter

Du finder mange steder at bruge dine rulleskøjter

Men det er bare lidt svært, hvis man skal finde sig en cykelbane, hvor man ikke skal slås med de andre cyklister om at få plads – og som regel er de steder da netop også domineret af cykler.

Og man må ikke stå ude på bilernes veje med ens rulleskøjter, medmindre der er spærret af til formålet, og det er ikke så tit, at der er det.

Hvis man ikke kan vente til de muligheder, så må man opsøge andre steder, hvor man kan stå på rulleskøjter.

Der findes nemlig også rulleskøjtebaner, der er designet til formålet, hvor man virkelig kan få høj fart på, og man kan også øve sig nogle tricks.

Er der for langt til sådan en bane, så kan man måske finde en øde villavej, hvor man bedre kan tage chancen at stå ude på kørebanen, men så er det med at holde øje med resten af trafikken.

Det er forhåbentligt heller ikke nødvendigt at nævne, at man skal huske at have sikkerhedsudstyr på.

Flere Nyheder

15 januar 2024

Tour de France 4