Godt fodtøj at have på på et løbebånd

20 august 2021 Anders Lundtang Hansen

Hvad skal du tage på fødderne, efter du har købt dig et løbebånd fra https://fitfact.dk/fitnessmaskiner/loebebaand/loebebaand/ ?

Man tænker jo over, hvad man skal lave imens, så man ikke keder sig, og man har også vand parat og måske et svedbånd til armen og et på panden.

Og man ved jo også, at man nok kommer til at svede en del, så man er klar til at iføre sig shorts og en løs T-shirt, så man også hurtigt kan tage det af og komme i bad senere.

Men hvad med skotøjet eller mangel på samme?

For det er måske ikke det smarteste at bruge de samme kondisko, som man bruger til at bevæge sig udenfor, så man gør båndet beskidt og måske sender skidt i maskineriet, som der ødelægger det.

I det tilfælde bør man næsten have sig et par sko af konditypen, som man udelukkende bruger til løbebåndet eller bevæge sig rundt indenfor med.

Godt underlag til fødderne på løbebåndet

Men måske vil man helst gerne have, at man bedre kan mærke under fødderne, at man bevæger sig rundt på løbebandet, så man helt vælger ikke at have noget på fødderne.

Det kan man trods alt ikke gøre udenfor, da man ikke ved, hvad man kan komme til at træde på.

Men så er der også større chance for, at man bliver ru under fødderne, og man får måske også hurtigere vabler.

Sokker er ikke en særlig god løsning, og man skal da især ikke vælge de mere tykke, hyggesokker, som man bruger til afslapning.

Et godt forslag er at bruge de såkaldte kinasko, der er tynde i det og sidder tæt på fødderne, så man både har godt kontaktflade med båndet, men hvor man samtidig også beskytter fødderne.

Man kan jo prøve at skifte rundt, indtil man finder det, som man føler det bedst med at løbe på et løbebånd med.

Flere Nyheder

15 januar 2024

Tour de France 4