Køb en smart firkantet trampolin

21 juli 2021 Astrid Pedersen

Skal dine unger lidt mere ud og lege her i somer? Så bør du overveje at investere i en af de smarte og populære have trampoliner som giver mulighed for timevis af hop og spring. Og skal din trampolin være ekstra smart kan du med fordel vælge en firkantet trampolin.

Hvad er fordelen ved at købe en firkantet trampolin?

Den umiddelbart største fordel ved at købe en firkantet trampolin frem for en cirkulær en af slagsen er at den er nemmere at få til at passe ind i den firkantede have.

Med en firkantet trampolin får du den optimale udnyttelse af pladsen hvis du vælger at placere trampolinen i et hjørne du får en større hoppeflade uanset om du vælger en rektangulær (aflang) trampolin eller en kvadratisk model.

Den firkantede trampolin er nem at have med at gøre når det handler om såvel opsætning som nedtagning og nedpakning. Og dine unger vil være lige så glade for en firkantet trampolin som for den runde model.

Vælg den rette firkantede trampolin

Du kan vælge firkantede trampoliner i flere forskellige størrelser og typer.

Hvis du ikke ønsker en trampolin til nedgravning kan du vælge en frit stående have trampolin med ben. Denne fås med eller uden sikkerhedsnet – og i de fleste tilfælde med et let monterbart net.

Uanset hvilken trampolin du vælger vil du med en firkantet trampolin kunne tilbyde dine børn et særdeles værdigt alternativ til tablets og smartphones samt andre skærme sommeren igennem. Så det er bare om at finde den rette trampolin som passer til din have.

På Hoppeguiden.dk kan du finde anmeldelser og bedømmelser af de bedste firkantede trampoliner på det danske marked anno 2021. Det gælder såvel de nedgravede som de fritstående have trampolin modeller.

Klik ind på Hoppeguiden.dk og læs mere om trampoliner – og find den helt rigtige firkantede trampolin til dine børn.

Flere Nyheder

15 januar 2024

Tour de France 4