Opskrivning til vuggestue og børnehave i Vejle

22 oktober 2019 admin

Når du som forælder står for at skulle vælge vuggestue eller børnehave til dit barn, bør du se dig godt for. Dit barns trivsel er ikke noget, du har lyst til at overlade til tilfældighederne. Det er så vigtigt, at et barn får den tryggeste og mest sikre start på livet, hvor det kommes i møde med åbenhed og lærer at indgå i et inkluderende fællesskab.

En god daginstitution er således essentiel for dit barns videre udvikling – den holdning, hvormed barnet mødes af de første voksne, som ikke er dets forældre, trækker spor langt ind i voksenlivet. Derfor skal du afsætte den nødvendige tid og en del ressourcer, når du undersøger mulighederne for pasning af dit vuggestue eller børnehave barn i dit lokal område.

Vælg en institution med adgang til naturen og fokus på bevægelse

I de førte otte til ti år af barnets liv modnes såvel hjerne som krop med lynets hast. Et barn, som ikke dagligt stimuleres til fri leg og fysisk udfoldelse, kan risikere at komme til at halte efter sine jævnaldrene, når det handler om såvel den motoriske som den kognitive udvikling. Derfor er det vigtigt, at den institution, i hvilken barnet skal tilbringe en stor del af sin vågne tid, har fokus på socialisering gennem netop leg, idræt og bevægelse.

I følge førende hjerneforskere vil børn, som får vide rammer for fysisk udfoldelse, udvikle sig optimalt på alle andre områder. Du bør således kigge efter en institution befolket af kompetent personale med et fælles erklæret mål om at skabe den bedste trivsel gennem en idræts pædagogisk indsats. En sådan institution finder du i Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen. Leder du efter en god skovbørnehave med plads, lys og luft, kan du roligt lade dit barn opskrive i Skov- & Idrætsinstitutionen Bøllen – du kan læse mere på http://boellen.dk/ 

 

Flere Nyheder

15 januar 2024

Tour de France 4