Tilmeld dig et fitness hold – du har godt af det!

04 juni 2020 Anders Lundtang Hansen

Hvor mange undskyldninger kan du lige komme på for, at du ikke får dyrket motion og holdt dig i form?

Du kender jo alle fordelene ved det, så det gider vi ikke ridse op for dig, men undskylder du dig selv med af begrundelser for, hvorfor du ikke kan tage dig sammen til at dyrke motion?

Du er blevet bedt af alle fra venner til bekendte og familie om at dyrke motion i Aalborg, nu du er flyttet dertil, men der er så meget andet, som du også skal have set til, så du har ikke lige tiden til det.

Og den undskyldning ender du med at bruge længe, selvom du for længst er faldet til og kender byen rigtig godt.

Så kommer hverdagen, hvor der er meget at se til i løbet af en dagligdag, og når den endelig slutter, så vil du egentlig gerne slappe lidt af derhjemme, så du kan lade batterierne op til næste dag.

Problemet kommer så også ved, at når du så har lidt tid i weekend, så er vejret dårligt, din cykel mangler luft, eller dine motionssko er blevet for små.

Og så er der andre ting, der lokker mere og ser spændende ud.

Men hvad med det der fitness-center som du har hørt så meget godt om, og som folk har tilmeldt sig til?

Det kunne du da også gøre, men samtidig ved du også godt med dig selv, at det bliver penge ud af vinduet, fordi du aldrig får taget dig sammen til at besøge det jævnligt nok – selvom det ligger på vejen hjem fra arbejde.

Løsningen er ganske enkelt, at du tilmelder dig et fitness-hold, og selvom det ikke lyder af så meget, så gør det faktisk en gevaldig forskel.

Forskellen ligger nemlig i, at når man føler et medansvar for andre om at dyrke motion og møde op, så er der større sandsynlighed for, at man også får gjort det.

Prøv det!

Flere Nyheder

15 januar 2024

Tour de France 4